Over Brans Training & Advies

 

Brans Training & Advies is een klantgerichte, flexibele en ambitieuze dienstverlener op het gebied van mens,- vaardigheids-, kennis- en talentontwikkeling.

 

Brans Training & Advies is ontstaan uit de vraag van de markt naar maatwerk trainingen op onder andere Arbo Veiligheid. Meerdere malen werden we aangesproken op het feit dat er geen specifieke maatwerktrainingen bestonden op het gebied van BHV, EHBO en VCA. Door goed te luisteren naar de klant hebben we een format gecreëerd waarbij het ontwikkelen van de organisatie centraal staat. 

 

Door onze flexibiliteit in combinatie met maatwerk en commitment bieden we een onderscheidende dienstverlening die innovatief, betrouwbaar en divers is. Als organisatie vertegenwoordigen we de klant. We zijn een verlengde van onze opdrachtgever. Kwaliteit op basis van gedegen advies is een kernwaarde die we willen en kunnen garanderen.

 

Onze gedrevenheid kenmerkt zich door passie voor het overdragen van kennis. Voldoening halen uit de ontwikkeling van mensen & organisaties en deze successen delen met onze opdrachtgevers is wat ons vak bijzonder maakt.

 

We durven ons flexibel te noemen. En dat uit zich bij ons niet alleen in naadloos aansluitende adviezen of in het maatwerk dat we leveren. Het uit zich namelijk ook in een brede diversiteit aan specialismen en in het feit dat we in bijna alle gevallen direct kunnen leveren. Groot of klein, kort of langdurig, van A tot Z  of van J tot Z, alles is mogelijk!

 

Wij adviseren! Ook wanneer wij ervan overtuigd zijn dat wij niet de geschikte partner zijn voor uw vraag, aarzelen we niet dat u te vertellen.

 

Wij willen u kennen, helpen, laten ontwikkelen en zien groeien!