Alarmering bij crisis en calamiteiten

MultiBel oproepsysteem

 

MultiBel is een geautomatiseerd oproepsysteem waarmee een groep personen gelijktijdig gealarmeerd kan worden via een app, via telefonie, e-mail en/of sms. Een snelle en effectieve alarmering bespaart tijd, beperkt de vervolgschade en zorgt voor continuïteit. Organisaties kiezen sinds 20 jaar voor MultiBel vanwege de betrouwbaarheid, het gebruiksgemak en de ervaring.


Door op onderstaande buttons te klikken wordt middels korte video en een brochure de werking van MultiBel toegelicht.  

 


 


 

Gebruik MultiBel Standaard gratis!

Er zijn geen kosten en de inrichting vergt nauwelijks tijd.
Klik hier om te bestellen!

 


Werkwijze MultiBel

 

 

 

 1. Start de oproep

Hoe u een alarmoproep wilt starten mag niet uitmaken, dat kan namelijk per geval verschillen. Met MultiBel kunt u starten via:

  • De app
  • Telefonisch, mobiel en vast
  • Online
  • Een gekoppelde brandmeldcentrale
  • Een noodknop

2.Bereik de personen

De app op de smartphone geeft een alarmsignaal, ook als de telefoon op stil staat. Reageert de persoon niet, dan gaat MultiBel de persoon op maximaal 10 nummers bellen. Tegelijk wordt ook een email en SMS verzonden . Net zo lang tot de persoon de oproep bevestigt of afwijst.

 

3.Volg het resultaat

Heb ik voldoende bevestigingen ontvangen? Wie komt er wel en wie komt er niet? Of wil ik een bepaalde groep na 10 minuten een volgende instructie sturen? Met deze informatie bent u in staat uw crisisaanpak indien nodig bij te sturen.

 

Pakketten

 

MultiBel biedt 2 pakketten, de gratis dienst MultiBel Standaard en MultiBel Professional. .

 

MultiBel Standaard biedt een alarmeringsoplossing voor maximaal 25 personen. Bij een calamiteit kunt u met een paar simpele handelingen uw boodschap inspreken in de app en personen worden gealarmeerd via de app, telefonie en email. De opkomst kan real-time gevolgd worden. Er zijn geen kosten, de inrichting vergt nauwelijks tijd en is online te bestellen.

MultiBel Standaard is een goede keuze voor organisaties die willen beschikken over een betrouwbare communicatieoplossing maar niet vooraf per calamiteit willen bepalen wie, wat, wanneer te horen krijgt. De enige variabele binnen MultiBel Standaard is of u iedereen of alleen aanwezigen wilt alarmeren.

 

MultiBel Professional is ontwikkeld voor organisaties die vooraf scenario’s willen definiëren en vaak een uitgebreid Programma van Eisen (PVE) hebben. Per calamiteit wordt bepaald wie, wanneer, wat te horen krijgt. De inrichting geschied in nauw overleg met de klant en er zijn veel variabelen.

Een scenario starten kan via de app, online, een vaste en mobiele telefoon, een noodknop, een gekoppelde brandmeldcentrale, etc. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen functies en locaties. MultiBel Professional wordt modulair opgebouwd om een oplossing op maat te bieden.

 

Beide versies beschikken over automatische aanwezigheidsregistratie op basis van wifi. Meer informatie kunt u vinden op https://www.multibel.eu/nl/